2017-ben épült látogatóközpontunkba szeretettel várjuk azon érdeklődő csoportokat, főként a Dél-dunántúli tanintézmények diákjait, akik közelebbi betekintést szeretnének kapni vállalatunk életébe, valamint azon keresztül a mezőgazdasági munka szépségeibe és kihívásaiba.

Amennyiben szeretne ellátogatni Nagybaráti-pusztán lévő telepünkre, akkor kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálja intézményét. A látogatás alkalmával lehetősége lesz megtekinteni a fejőházunkban kialakított - maximum 20 fő befogadóképességű - látogatóközpontunkat és szántóföldi ágazatunk műhelycsarnokát, ahol gépparkunk karbantartása történik. A különböző korosztályú gyerekekre tekintettel, kollégáink különféle játékos és edukatív programokkal várják a diákokat. Bízunk benne, hogy kellemes és hasznos időtöltésben lesz része vendégeinknek!

image
image
image

Jelentkezés

Megismertem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat.

A regisztráció elküldéséről visszaigazoló levelet küldünk az űrlapban megadott kontaktszemély email címére. Ezt követően kollégáink három napon belül felveszik Önökkel a kapcsolatot, hogy a látogatás részleteit egyeztessék.