Aktuális állásajánlatok

Dinamikusan fejlődő vállalatcsoportunk a folyamatosan bővülő feladatainak ellátására keres munkatársakat. Cégünknél megbecsüljük a megbízható szakembereket, a minőségi munkát, ezért olyan kollégákat keresünk, akik lelkiismeretesen, szorgalommal állnak az előttük álló feladatok, kihívások elé. Leendő munkatársainknak hosszú távú együttműködést kínálunk, valamint biztosítjuk, hogy kiváló vezetőink által irányított csapat részesei legyenek. Az aktuálisan betöltendő pozíciókat ebben a menüpontban tesszük közzé.

Meghirdetett pozíció:

Agrármérnök

2021.10.20

Sertéságazatunkba megbízható és elhivatott kollégát keresünk. Ha fontos számodra a szakmai kihívás és a folyamatos fejlődés, akkor várjuk jelentkezésed a megye leginnovatívabb állattartó vállalatánál.

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Fejőházi vezető

2021.10.01

Szarvasmarha-ágazatunkba megbízható és elhivatott fejőházi vezetőt keresünk. Ha fontos számodra a szakmai kihívás és vezetői ambícióid is vannak, akkor várjuk jelentkezésed a megye legnagyobb állattartó vállalatánál. 

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Nemzetközi kamionos

2021.09.29

Szeretnél egy  összetartó csapatban dolgozni? Számít neked, hogyváltozatos legyen a munkád? Akkor megtaláltál minket! Csatlakozz hozzánk, és küldd el jelentkezésedet még ma!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Etetős munkatárs szarvasmarhatelepen

2021.09.27

Ha számodra is fontos a precíz munkavégzés és szívesen dolgozol állatok között, akkor várjuk jelentkezésed. Nálunk több száz állat napi gondozásában vehetsz részt, amihez szükségünk van a te alaposságodra is!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Gondnok (bentlakással)

2021.09.27

Megbízható gondnokot keresünk Terebezd pusztai telepünkre. Ha szereted az önállóságot és mellette alapos, felelősségteljes vagy a munkádban, várjuk jelentkezésed!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Sertéstelepi állatgondozó

2021.09.20

Szereted az állatokat és szívesen dolgoznál olyan helyen, ahol nap mint nap foglalkozhatsz velük? Jelentkezz hozzánk állatgondozónak és sertéstelepünkön több ezer állat ellátásában és gondozásában vehetsz részt.

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Fejős munkatárs

2021.09.13

Szereted az állatokat és szívesen dolgozol köztük? Akkor nálunk a helyed, mivel teheneink gondos munkatársat igényelnek. Kattints a részletekért és várjuk jelentkezésed!

Bővebben