A cégcsoport harmadik alkalommal szervezett egészségnapot, amelyen valamennyi munkatárs – a korábbi alkalmakhoz hasonlóan - ingyenesen vehetett részt a szűrővizsgálatokon és egészségmegőrzéshez kapcsolódó személyes tanácsadásokon.

A január 14-15-16-án megrendezett háromnapos esemény nagy népszerűségnek örvendett, amelyen a közel 250 fős vállalat dolgozóinak több mint a fele vett részt. A kétévente biztosított szűréseken, az általános és felsőtestre specializált vizsgálatokat idén is az ország legmodernebb – CT-vel, ultrahanggal és EKG-val felszerelt - mobil szűrőbusza végezte. A nagyatádi Egészségfejlesztési Iroda munkatársainak köszönhetően az érdeklődők egyéni konzultációk keretében kaphattak felvilágosítást az egészséges táplálkozás, a rendszeres mozgás és a prevenció fontosságáról.

A Claessens Group évente több alkalmat is teremt arra, hogy meghívja a Nagyatádi Kórház Vértranszfúziós Osztályának kollégáit és véradást szervezzen. Így volt ez az idei egészségnapon is, amelyen összesen 36 önkéntes adott vért, ezzel is hozzájárulva a térség egyenletes vérellátásához.