Idén a Claessens cégcsoport közepes vállalkozás kategóriában elnyerte a Somogy Megyei Kormányhivatal által meghirdetett „Egészséges munkahely 2017” címet. A pályázatban azokat a somogyi munkáltatókat díjazták, akik az egészséges munkakörnyezet megteremtése mellett nagy gondot fordítanak munkavállalóik egészségi állapotának megőrzésére és javítására. 

Vállalatunk rendszeresen szervez egészségügyi szűréseket, készségfejlesztő tréningeket, valamint évente több alkalommal vannak sport- és családi rendezvények a dolgozók számára. „Egy olyan szakmában, mint a miénk, mindig szükség van a jó és kiegyensúlyozott munkaerőre. Úgy gondolom, hogy számomra nemcsak munkaadóként fontos, hogy kollégáink megfelelő egészségi állapotban végezzék a munkát, hanem magánemberként is. Jómagam a sport és egészséges életmód híve vagyok és ezt a szemléletmódot szeretném a cégcsoporton belül is átadni, hiszen ahhoz, hogy kiemelkedő teljesítményt tudjunk elérni, jó fizikai és szellemi állapot szükséges ” – mondta Claessens Peter, a cégcsoport vezetője.

Az „Egészséges munkahely” cím díjat december 14-én, a Megyei Egészség Fórum évzáró rendezvényén adták át, amelyet a vállalat részéről Claessens Peter vett át.