Idén a Claessens Group és Csicsó Farm közösen rendezte a Családi Napot, amelyen együtt ünnepelhették a 20 éves jubileumi évfordulót is.

A hagyományosan megrendezett családi nap, egy különleges apropónak köszönhetően ebben az évben számos újdonságot tartogatott a résztvevőknek. A Claessens család idén 20 éve érkezett hazánkba és indította el vállalkozásait, amelyhez kapcsolódóan augusztus 15-én a család két cégcsoportja, a Claessens Group és Csicsó Farm közösen tartotta éves rendezvényét Nagybaráti-pusztán.

Az eseményen több mint 500 munkatárs és családtag vett részt, amelyet Claessens Peter és Christophe nyitottak meg. Az ügyvezetők megköszönték munkatársaiknak az elmúlt év kemény és kitartó munkáját, valamint az este programjának ismertetését követően vacsorára invitálták a vendégeket. A látványkonyhás estebédet megelőzően a telep területén helyszínbejárásra és különféle szórakoztató játékok kipróbálására volt lehetősége a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A rendezvényen készült képeket galériánkban tekinthetik meg.