Aktuális állásajánlatok

Dinamikusan fejlődő vállalatcsoportunk a folyamatosan bővülő feladatainak ellátására keres munkatársakat. Cégünknél megbecsüljük a megbízható szakembereket, a minőségi munkát, ezért olyan kollégákat keresünk, akik lelkiismeretesen, szorgalommal állnak az előttük álló feladatok, kihívások elé. Leendő munkatársainknak hosszú távú együttműködést kínálunk, valamint biztosítjuk, hogy kiváló vezetőink által irányított csapat részesei legyenek. Az aktuálisan betöltendő pozíciókat ebben a menüpontban tesszük közzé.

Meghirdetett pozíció:

Karbantartó sertéstelepen

2022.07.22

Műszaki szakembernek tartod magad, és érdekel a modern állattartás technológiája? Ha magadra ismersz, akkor jelentkezz hozzánk és hozd ki magadból a legjobbat Somogy megye egyik legnagyobb állattartó vállalatánál!

 

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Állatgondozó (szarvasmarhatelepen)

2022.07.08

Ha szívesen dolgoznál állatgondozóként nyugat-európai színvonalú, modern szarvasmarhatelepünkön, akkor várjuk jelentkezésed! Nálunk nemcsak tudásodat kamatoztathatod, de lehetőséget biztosítunk arra is, hogy folyamatosan fejleszd magad.

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Kamionsofőr

2022.07.06

Szeretnél egy  összetartó csapatban dolgozni? Számít neked, hogy a munkád változatos legyen? Akkor megtaláltál minket! Csatlakozz hozzánk, és küld el jelentkezésedet még ma!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Nemzetközi kamionos

2022.06.20

Szeretnél egy  összetartó csapatban dolgozni? Számít neked, hogy változatos legyen a munkád? Akkor megtaláltál minket! Csatlakozz hozzánk, és küldd el jelentkezésedet még ma!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Agronómus

2022.06.14

Várjuk jelentkezésedet fiatalos csapatunkba, amennyiben úgy érzed, elhivatott vagy a szakmád iránt, és ismereteidet Somogy megye legdinamikusabban fejlődő mezőgazdasági vállalatánál szeretnéd bővíteni. 

 

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Agrármérnök (sertéstelepen)

2022.06.07

Sertéságazatunkba megbízható és elhivatott kollégát keresünk. Ha fontos számodra a szakmai kihívás és a folyamatos fejlődés, akkor várjuk jelentkezésed a megye leginnovatívabb állattartó vállalatánál.

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Sertéstelepi technológus

2022.06.07

Sertéságazatunkba keressük fiatal, lendületes kollégánkat, aki velünk együtt venne részt kiváló minőségű sertéshús előállításában. Várjuk jelentkezésedet, ha agrár középfokú/felsőfokú végzettséggel rendelkezel, vagy csak érdekel a modern állattenyésztés, és szívesen megtanulnád nálunk. 

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Mérlegképes könyvelő

2022.06.06

Csatlakozz a Claessens Group bővülő csapatához és mi biztosítjuk számodra a sokrétű, kihívásokkal teli, változatos munkát! Jelentkezz hozzánk még ma, várunk kollégáink közé!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Állategészségügyi technikus

2022.05.31

Szívesen dolgoznál Magyarország egyik piacvezető agrárvállalatnál, ahol napi szinten rajtad múlik az állatok egészségének megőrzése? Ha szeretnél folyamatosan fejlődő cégcsoportunknál elhelyezkedni, akkor küld el önéletrajzod még ma! Várjuk jelentkezésed!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Sertéstelepi állatgondozó

2022.05.23

Szereted az állatokat és szívesen dolgoznál olyan helyen, ahol nap mint nap foglalkozhatsz velük? Jelentkezz hozzánk állatgondozónak és sertéstelepünkön több ezer állat ellátásában és gondozásában vehetsz részt.

Bővebben