Aktuális állásajánlatok

Dinamikusan fejlődő vállalatcsoportunk a folyamatosan bővülő feladatainak ellátására keres munkatársakat. Cégünknél megbecsüljük a megbízható szakembereket, a minőségi munkát, ezért olyan kollégákat keresünk, akik lelkiismeretesen, szorgalommal állnak az előttük álló feladatok, kihívások elé. Leendő munkatársainknak hosszú távú együttműködést kínálunk, valamint biztosítjuk, hogy kiváló vezetőink által irányított csapat részesei legyenek. Az aktuálisan betöltendő pozíciókat ebben a menüpontban tesszük közzé.

Meghirdetett pozíció:

Autószerelő

2020.11.10

Autószerelőként neked is fontos, hogy kiváló szakemberekkel és modern körülmények között dolgozz? Jelentkezz hozzánk és csatlakozz szántóföldi ágazatunk műhelyes csapatához!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Logisztikai munkatárs

2020.11.06

Ha jó szervezőnek tartod magad, beszélsz angolul és emellett még precíz is vagy, akkor ez egy igazán neked való munka! Jelentkezz és csatlakozz fiatalos csapatunkhoz!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Kőműves

2020.11.02

Szeretnél egy folyamatosan fejlődő cég profi csapatába tartozni? Jelentkezz hozzánk, hasznosítsd szaktudásod legújabb mezőgazdasági épületeink kivitelezésében! Bővülő csapatunkba keresünk megbízható, igényes kőműveseket. A tapasztalat nem feltétel, de előnyt jelenthet.

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Kamionsofőr

2020.11.02

Szeretnél egy  összetartó csapatban dolgozni? Számít neked, hogy a munkád változatos legyen? Akkor megtaláltál minket! Csatlakozz hozzánk, és küldd el jelentkezésedet még ma!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Fejős munkatárs

2020.11.02

Szereted az állatokat és szívesen dolgozol köztük? Akkor nálunk a helyed, mivel teheneink gondos munkatársat igényelnek. Kattints a részletekért és várjuk jelentkezésed!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Gépműhely vezető

2020.11.02

Munkádat csak egy jól felszerelt műhelyben tudod elképzelni? Fontos neked, hogy szakmailag jól képzett csapat vezetője legyél? Ha ezek megvannak benned, küldd el jelentkezésedet hozzánk!

Bővebben