Aktuális állásajánlatok

Dinamikusan fejlődő vállalatcsoportunk a folyamatosan bővülő feladatainak ellátására keres munkatársakat. Cégünknél megbecsüljük a megbízható szakembereket, a minőségi munkát, ezért olyan kollégákat keresünk, akik lelkiismeretesen, szorgalommal állnak az előttük álló feladatok, kihívások elé. Leendő munkatársainknak hosszú távú együttműködést kínálunk, valamint biztosítjuk, hogy kiváló vezetőink által irányított csapat részesei legyenek. Az aktuálisan betöltendő pozíciókat ebben a menüpontban tesszük közzé.

Meghirdetett pozíció:

Középvezető szarvasmarhatelepen

2020.06.16

Szarvasmarha-ágazatunkba megbízható és elhivatott vezetőt keresünk. Ha fontos számodra a szakmai kihívás és vezetői ambícióid is vannak, akkor várjuk jelentkezésed a megye leginnovatívabb állattartó vállalatánál.

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Középvezető sertéstelepen

2020.06.16

Szakmai kihívásra vágysz és vezetői ambícióid is vannak? Sertéságazatunkba pont ilyen megbízható és elhivatott középvezetőt keresünk. Ha szívesen dolgoznál egy folyamatosan fejlődő cégnél, jelentkezz hozzánk és csatlakozz csapatunkhoz!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Gondnok (szállással)

2020.05.29

Megbízható gondnokot keresünk felsőbogátpusztai szarvasmarhatelepünkre. Ha szereted az önállóságot és mellette alapos, felelősségteljes vagy a munkádban, várjuk jelentkezésed!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Felcser szarvasmarhatelepen

2020.05.21

Ha szívesen dolgoznál felcserként nyugat-európai színvonalú, modern szarvasmarhatelepünkön, akkor várjuk jelentkezésed! Nálunk nemcsak tudásodat kamatoztathatod, de lehetőséget biztosítunk arra is, hogy folyamatosan fejleszd magad.

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Kőműves

2020.05.21

Szeretnél egy folyamatosan fejlődő cég profi csapatába tartozni? Jelentkezz hozzánk, hasznosítsd szaktudásod legújabb mezőgazdasági épületeink kivitelezésében! Bővülő csapatunkba keresünk megbízható, igényes kőműveseket. A tapasztalat nem feltétel, de előnyt jelenthet.

Bővebben