Aktuális állásajánlatok

Dinamikusan fejlődő vállalatcsoportunk a folyamatosan bővülő feladatainak ellátására keres munkatársakat. Cégünknél megbecsüljük a megbízható szakembereket, a minőségi munkát, ezért olyan kollégákat keresünk, akik lelkiismeretesen, szorgalommal állnak az előttük álló feladatok, kihívások elé. Leendő munkatársainknak hosszú távú együttműködést kínálunk, valamint biztosítjuk, hogy kiváló vezetőink által irányított csapat részesei legyenek. Az aktuálisan betöltendő pozíciókat ebben a menüpontban tesszük közzé.

Meghirdetett pozíció:

Raktáros munkatárs

2021.03.31

Kedveled a pörgést és nem okoz gondot számodra az, ha egy óriási raktárban kell megtalálnod a polcok helyét, vagy mozgatnod az árut? Csatlakozz hozzánk, ha szeretsz csapatban dolgozni, és nálunk szeretnéd hasznosítani a már megszerzett szakmai tudásodat! Folyamatosan fejlődő cégcsoportunknál várjuk jelentkezésedet!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Gépkezelő

2021.03.31

Műszaki beállítottságúnak tartod magad, és ügyesen kezeled a különböző munkagépeket? Jelentkezz hozzánk és csatlakozz csapatunkhoz!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Sertéstelepi állatgondozó

2021.03.29

Szereted az állatokat és szívesen dolgoznál olyan helyen, ahol nap mint nap foglalkozhatsz velük? Jelentkezz hozzánk állatgondozónak és sertéstelepünkön több ezer állat ellátásában és gondozásában vehetsz részt.

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Kőműves

2021.03.22

Szeretnél egy folyamatosan fejlődő cég profi csapatába tartozni? Jelentkezz hozzánk, hasznosítsd szaktudásod legújabb mezőgazdasági épületeink kivitelezésében! Bővülő csapatunkba keresünk megbízható, igényes kőműveseket. A tapasztalat nem feltétel, de előnyt jelenthet.

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Fejős munkatárs

2021.03.22

Szereted az állatokat és szívesen dolgozol köztük? Akkor nálunk a helyed, mivel teheneink gondos munkatársat igényelnek. Kattints a részletekért és várjuk jelentkezésed!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Gondnok (bentlakással)

2021.03.16

Megbízható gondnokot keresünk Terebezd pusztai telepünkre. Ha szereted az önállóságot és mellette alapos, felelősségteljes vagy a munkádban, várjuk jelentkezésed!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Villanyszerelő

2021.03.01

Munkád során szereted a változatosságot? Fontos neked, hogy szakmailag jól képzett csapat tagja legyél? Ha ezek megvannak benned, küldd el jelentkezésedet hozzánk!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Kamionsofőr

2021.03.01

Szeretnél egy  összetartó csapatban dolgozni? Számít neked, hogy a munkád változatos legyen? Akkor megtaláltál minket! Csatlakozz hozzánk, és küldd el jelentkezésedet még ma!

Bővebben