Aktuális állásajánlatok

Dinamikusan fejlődő vállalatcsoportunk a folyamatosan bővülő feladatainak ellátására keres munkatársakat. Cégünknél megbecsüljük a megbízható szakembereket, a minőségi munkát, ezért olyan kollégákat keresünk, akik lelkiismeretesen, szorgalommal állnak az előttük álló feladatok, kihívások elé. Leendő munkatársainknak hosszú távú együttműködést kínálunk, valamint biztosítjuk, hogy kiváló vezetőink által irányított csapat részesei legyenek. Az aktuálisan betöltendő pozíciókat ebben a menüpontban tesszük közzé.

Meghirdetett pozíció:

Lakatos

2020.07.17

Téged keresünk, amennyiben precízen végzed el a lakatos és hegesztői munkákat. Csatlakozz hozzánk, ha nálunk szeretnéd hasznosítani a már megszerzett szakmai tudásodat. Folyamatosan fejlődő cégcsoportunknál várjuk jelentkezésedet!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Felcser szarvasmarhatelepen

2020.07.01

Ha szívesen dolgoznál felcserként nyugat-európai színvonalú, modern szarvasmarhatelepünkön, akkor várjuk jelentkezésed! Nálunk nemcsak tudásodat kamatoztathatod, de lehetőséget biztosítunk arra is, hogy folyamatosan fejleszd magad.

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Kőműves

2020.06.30

Szeretnél egy folyamatosan fejlődő cég profi csapatába tartozni? Jelentkezz hozzánk, hasznosítsd szaktudásod legújabb mezőgazdasági épületeink kivitelezésében! Bővülő csapatunkba keresünk megbízható, igényes kőműveseket. A tapasztalat nem feltétel, de előnyt jelenthet.

Bővebben