Aktuális állásajánlatok

Dinamikusan fejlődő vállalatcsoportunk a folyamatosan bővülő feladatainak ellátására keres munkatársakat. Cégünknél megbecsüljük a megbízható szakembereket, a minőségi munkát, ezért olyan kollégákat keresünk, akik lelkiismeretesen, szorgalommal állnak az előttük álló feladatok, kihívások elé. Leendő munkatársainknak hosszú távú együttműködést kínálunk, valamint biztosítjuk, hogy kiváló vezetőink által irányított csapat részesei legyenek. Az aktuálisan betöltendő pozíciókat ebben a menüpontban tesszük közzé.

Meghirdetett pozíció:

Fejős munkatárs

2020.09.11

Szereted az állatokat és szívesen dolgozol köztük? Akkor nálunk a helyed, mivel teheneink gondos munkatársat igényelnek. Kattints a részletekért és várjuk jelentkezésed!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Kamionsofőr

2020.09.04

Szeretnél egy  összetartó csapatban dolgozni? Számít neked, hogy a munkád változatos legyen? Akkor megtaláltál minket! Csatlakozz hozzánk, és küldd el jelentkezésedet még ma!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Növénytermesztő agronómus

2020.08.26

Várjuk jelentkezésedet fiatalos csapatunkba, amennyiben úgy érzed, elhivatott vagy a szakmád iránt, és ismereteidet Somogy megye legdinamikusabban fejlődő mezőgazdasági vállalatánál szeretnéd bővíteni. 

 

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Lakatos

2020.07.17

Téged keresünk, amennyiben precízen végzed el a lakatos és hegesztői munkákat. Csatlakozz hozzánk, ha nálunk szeretnéd hasznosítani a már megszerzett szakmai tudásodat. Folyamatosan fejlődő cégcsoportunknál várjuk jelentkezésedet!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Kőműves

2020.06.30

Szeretnél egy folyamatosan fejlődő cég profi csapatába tartozni? Jelentkezz hozzánk, hasznosítsd szaktudásod legújabb mezőgazdasági épületeink kivitelezésében! Bővülő csapatunkba keresünk megbízható, igényes kőműveseket. A tapasztalat nem feltétel, de előnyt jelenthet.

Bővebben