Aktuális állásajánlatok

Dinamikusan fejlődő vállalatcsoportunk a folyamatosan bővülő feladatainak ellátására keres munkatársakat. Cégünknél megbecsüljük a megbízható szakembereket, a minőségi munkát, ezért olyan kollégákat keresünk, akik lelkiismeretesen, szorgalommal állnak az előttük álló feladatok, kihívások elé. Leendő munkatársainknak hosszú távú együttműködést kínálunk, valamint biztosítjuk, hogy kiváló vezetőink által irányított csapat részesei legyenek. Az aktuálisan betöltendő pozíciókat ebben a menüpontban tesszük közzé.

Meghirdetett pozíció:

Állategészségügyi technikus

2022.04.19

Szívesen dolgoznál Magyarország egyik piacvezető agrárvállalatnál, ahol napi szinten rajtad múlik az állatok egészségének megőrzése? Ha szeretnél folyamatosan fejlődő cégcsoportunknál elhelyezkedni, akkor küld el önéletrajzod még ma! Várjuk jelentkezésed!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Autóvillamossági szerelő

2022.04.12

Ha autóvillamossági szerelőként elhivatott vagy a szakmád iránt és szeretnél kiváló szakemberekkel dolgozni modern körülmények között akkor TE vagy a mi emberünk! Szereted a változatosságot és a mindennapi kihívásokat? Akkor jelentkezz és legyél csapatunk új tagja!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Felcser szarvasmarhatelepen

2022.04.11

Ha szívesen dolgoznál felcserként nyugat-európai színvonalú, modern szarvasmarhatelepünkön, akkor várjuk jelentkezésed! Nálunk nemcsak tudásodat kamatoztathatod, de lehetőséget biztosítunk arra is, hogy folyamatosan fejleszd magad.

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Karbantartó sertéstelepen

2022.03.28

Műszaki szakembernek tartod magad, és érdekel a modern állattartás technológiája? Ha magadra ismersz, akkor jelentkezz hozzánk és hozd ki magadból a legjobbat Somogy megye egyik legnagyobb állattartó vállalatánál!

 

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Mérlegképes könyvelő

2022.03.24

Csatlakozz a Claessens Group bővülő csapatához és mi biztosítjuk számodra a sokrétű, kihívásokkal teli, változatos munkát! Jelentkezz hozzánk még ma, várunk kollégáink közé!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Sertéstelepi állatgondozó

2022.03.21

Szereted az állatokat és szívesen dolgoznál olyan helyen, ahol nap mint nap foglalkozhatsz velük? Jelentkezz hozzánk állatgondozónak és sertéstelepünkön több ezer állat ellátásában és gondozásában vehetsz részt.

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Villanyszerelő

2022.02.09

Munkád során szereted a változatosságot? Fontos neked, hogy szakmailag jól képzett csapat tagja legyél? Ha ezek megvannak benned, küld el jelentkezésedet hozzánk!

Bővebben
Meghirdetett pozíció:

Traktoros

Fontos neked, hogy változatos legyen a munkád, és csapatban dolgozhass? Gyere és csatlakozz hozzánk, várunk kollégáink közé!

Bővebben